Tsau!

Alkaa olla tämä vuosi pulkassa ja pistetään hetkeksi pillit pussiin. Tuo kolmannen soololevyn eka sinkku Kaikkea hyvää pysyi sitten lopulta 6 kuukautta putkeen radioiden soitetuimpien listalla, ei huano! Erityisen kivaa on ollut huomata että tuon biisin kautta tietty uusi yleisö on löytänyt myös aikaisemmat lauluni. Sen se radio ja Spotify tekee…

Keikkarintamalla ehti olla paljon hienoja juttuja, joista erityisesti jäi mieleen täysin uudenlaiset vedot: Kaustisen festareitten oma akustinen konsertti ja solistivierailu UMO Big Bandin Stevie Wonder -illassa. Aina kun tekee jotain ensimmäistä kertaa on lataus poikkeuksellinen. Syntyi hillittömiä elämyksiä joita kannan mukana loppuelämäni.

Levynteossa oon loppuvuodesta edistynyt aika hyvin, viimeinkin. Uusia lauluja on syntynyt ja vanhoja hiottu. Olen lopulta löytänyt sen punaisen langan, tietyn hengen ja vision, jota haluan tavoitella seuraavalla levyllä. Kuulette sitten. Albumin julkaisuaikataulusta en lupaa mitään varmaa, mutta uutta musaa tullaan julkaisemaan ainakin sinkkuina ens vuoden mittaan.

2012 tulee siis olemaan levytysvuosi, mutta toki taas sopivissa väleissä tehdään keikkojakin. Päivitetään niitä tänne tunnollisesti. Facebookissa musasivullani kerron aina tarkemmat tiedot (aloitusajan yms.) keikan lähestyessä. Palautetta tai mitä vaan voi näpytellä joko sinne tai osoitteeseen [email protected].

Mutta juuri nyt hyvät ihmiset: Parasta joulua!

– Antti